Категорија производа

Дом > Производи > Dredger > Садржај
Контактирајте нас

Кингзхоу Јулонг окружењу технологија Цо., Лтд

Адреса : Масонг село, Хуанглоу град, Кингзхоу Цитy, Схандонг провинција, Кина

Контактирајте нас: Бен Wанг / Дерек Зханг

Тел : + 86-536-3837236

Факс : + 86-536-3836888

Мобилни телефон: + 86-18663633168 (Бен Wанг)

+ 86-18678008299 (Дерек Зханг)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Катер усисне багера

Јулонг може да обезбеди широк спектар могућности за Катер рефулерна. Може да испуни захтеве клијената за различите апликације. У међувремену, Јулонг припреми спреман багерима у радионици,

Техничке карактеристике

Јулонг може да обезбеди широк спектар могућности за Катер рефулерна. Може да испуни захтеве клијената за различите апликације. У међувремену, Јулонг припреми спреман багерима у радионици, што може значајно скратити времена испоруке.


Модуларна структура чини на багерима бити транспортовани брзо и лако и брзо наручио на багерима локације. Сви делови су величине, што омогућава багерима да лако преносив поред путева, железнице и море.


Катер рефулерна може се применити на све врсте земљи, а на багерима је распрострањена у луци, водени пут багерима и рекултивација радове. Ове серије багерима, Упијала напредне технологије холандски и амерички сродних производа, има и предности потпуно Хидраулички систем, једноставна операција, једноставно одржавање, рационални дизајн, Роман распореда и јаке силе. Максимум багерима капацитет да стигнемо до 6000м 3/хр, багерима дубина 25м и отпуста удаљености 2000м.


Hot Tags: Катер усисне багера, цуттер главе багера брод, цуттер усисне песак багер се по, Катер усисавање багерима машина, Кина, произвођача, добављача, фабрика, високог квалитета, купи

Пар: Јет усисне багера

Следећи: не

Сродни производи