Категорија производа

Дом > Производи > Suv o'tlari yig'imchi > Садржај
Контактирајте нас

Кингзхоу Јулонг окружењу технологија Цо., Лтд

Адреса : Масонг село, Хуанглоу град, Кингзхоу Цитy, Схандонг провинција, Кина

Контактирајте нас: Бен Wанг / Дерек Зханг

Тел : + 86-536-3837236

Факс : + 86-536-3836888

Мобилни телефон: + 86-18663633168 (Бен Wанг)

+ 86-18678008299 (Дерек Зханг)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Одвод за смеће

У воденом смеће скидач се углавном користи за прикупљање и спасите плутајуће смеће као бамбуса, гране, глупости торбе, итд. у резервоар, језера, реке и обала. Истовремено , то могу да истоварим на

Техничке карактеристике

У воденом смеће скидач се углавном користи за прикупљање и спасите плутајуће смеће као бамбуса, гране, глупости торбе, итд. у резервоар, језера, реке и обала. Истовремено , то можете обавити прикупљају смеће аутоматски у дизајнирани брод, банка мола, комуналне и друга применљиво опрема.


У воденом смеће скидач усваја метод дисмоунтабле дизајна и могли да се превезу до камиона и контејнера. Све улоге су повезани вијци које је лако саставити и одржавање. Брод је под контролом пуном хидрауличних система и свих покрета моће се управљати у соби за операцију кроз дугмад на контролу сто.


Предњи колекцију трака могу бити опремљена брзог резања опреме која може Катер гране дрвећа, бамбуса на комаде да се повећа капацитет утовара.

Hot Tags: разбуцао скидач, плутајуће смеће скидач, водене смеће ловац, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, високог квалитета, купи
Сродни производи