Категорија производа

Дом > Производи > Suv o'tlari yig'imchi > Садржај
Контактирајте нас

Кингзхоу Јулонг окружењу технологија Цо., Лтд

Адреса : Масонг село, Хуанглоу град, Кингзхоу Цитy, Схандонг провинција, Кина

Контактирајте нас: Бен Wанг / Дерек Зханг

Тел : + 86-536-3837236

Факс : + 86-536-3836888

Мобилни телефон: + 86-18663633168 (Бен Wанг)

+ 86-18678008299 (Дерек Зханг)

E-mail:info@dredgerjulong.com

Алигатор траву комбајн

Потпуно аутоматско алигатор траву комбајн се користи за резање и прикупљање водене траве као алигатора у резервоарима, рекама и језерима. Апарат је дизајниран за једноставно руковање. На сакупљање, с

Техничке карактеристике

Потпуно аутоматско алигатор траву комбајн се користи за резање и прикупљање водене траве као алигатора у резервоарима, рекама и језерима. Апарат је дизајниран за једноставно руковање. Један човек путем послују контролу сто могу довршити све скупља, припремиле и телепортујемо.


Брод је под контролом хидрауличних система и све хидрауличне улоге имају висок квалитет заптивање уређаја. Процес рада потпуно споразума са захтјевима заштите животне средине без цурења нафте и буке.


Апарат ради широко. То није само средити велики и дуго плутао глупости, (као што је грана дрвета, зумбул воде), него и средити оне мале (као што су бели загађивача, дуцкwеед, пластицне кесе, празне боце, лишће, итд.)


Направа може аутоматски доврши на сакупљање, риболов, филтрирање и празни ради. Сав посао може бити даљински контролисан у операционој сали. Ефикасност овог рачунара је 30 пута више људи чишћење.


Hot Tags: Алигатор траву комбајн, алигатор траву колекцију брод, алигатор траве, чишћење машине, Кина, произвођача, добављача, фабрика, високог квалитета, купи
Сродни производи